Trouwlocatie Hengelo

Na het prachtige moment van een verloving komt de volgende spannende uitdaging: het regelen van de bruiloft. Een belangrijk aspect is het regelen van de trouwlocatie. Wilt u uw huwelijk niet op het gemeentehuis laten voltrekken en bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Hengelo? Kom eens een kijkje nemen bij Het Wapen van Beckum. Sinds 2011 is het bij ons mogelijk het burgerhuwelijk officieel te voltrekken. Dit kan zowel in onze zalen als op 1 van de mooie terrassen of zelfs bij het prieeltje in onze Engelse tuin (bij mooi weer). Naast de huwelijksvoltrekking is het tevens mogelijk het avondfeest bij ons te organiseren. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

De beste trouwlocatie van Hengelo

De mogelijkheden bij Het Wapen van Beckum zijn eindeloos. Onze trouwlocatie in Hengelo is de ideale locatie voor een trouwerij. Van de organisatie tot het feest, wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Klopt uw hart sneller van een grote ceremonie of een kleine intieme voltrekking? Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Stijl, gastvrijheid en genieten, dat is waar het om draait bij Het Wapen van Beckum. Samen zorgen we ervoor dat de voltrekking en/of het feest verloopt zoals u graag wilt.

Reserveer nu uw trouwlocatie in Hengelo

Gaat u trouwen in Hengelo? Bij Het Wapen van Beckum bieden we maatwerk om de dag van uw dromen perfect te laten verlopen. Indien u de huwelijksvoltrekking plaats wilt laten vinden bij het Wapen van Beckum, kunt u contact met ons opnemen inzake de verdere gang van zaken. Naast de trouwplechtigheid kunnen wij u natuurlijk ook ideeën aangeven voor een feestelijke toast met Prosecco en bruidstaart, een gezamenlijke picknick, of iets anders. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze menukaart  Reserveer een tafel