Tropical Night

Een feest waarbij u bij binnen­komst het zwoele exoti­sche gevoel krijgt om een spec­taculaire, kleurige en spran­kelende avond te gaan beleven. De zaal zal namelijk een tropische sfeer uitade­men en er sprekend gekleurd uitzien met palmen en vrolijk gekleurde parasols. Nodig uw gasten eventueel ook uit in een bij voorkeur tro­pical outfit. Onze medewerkers zullen tevens bij een Tropical Night gepaste kle­ding dragen.

U en uw gasten worden bij binnenkomst verwel­komd door exotisch geklede dames die u ver­rassen met een heerlij­ke kleurrijke cocktail. Tijdens de avond kunnen wij een entertain­ment programma van muziek en dans met o.a. een wervelende limboshow met spec­taculair vuurwerk voor u verzorgen.

Tevens serveren wij u en uw gasten een kleurrijk en smakelijk Tropische buffet met onder andere diverse vissoorten, zoals sardines, krab, mosselen, garnalen, makreel, zalm en langoustines, diverse salades van bijvoorbeeld tonijn en zalm en rauwkostsalade met ananas en kokos. Als warme gerechten treft u visragout bestaande uit diverse schaal- en schelpdieren, kip in zoetzure saus, gegrild vlees zoals spare-ribs, satés, varkenslende, lamskoteletjes en biefstukjes. Deze Tropical Night gerechten worden geserveerd met diver­se sauzen, wilde rijst, risotto en aardappelpannenkoekjes.

Ter afsluiting volgt een tropisch dessertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois en vers fruitsalades met exoti­sche vruchten zoals ananas, mango, papaja, kokosnoot en ba­naan. Aan het eind van de avond serveren wij een heer­lijke donkerbruine Caribbean Coffee met een suikerzoet vruchtje.