Het leukste restaurant in Overijssel

Uiteten in Overijssel en van een verrassende dinerkaart genieten? Breng een bezoek aan Bij Boenders in Het Wapen van Beckum. Bij ons staan heerlijke seizoenspecialiteiten centraal. U bent van harte welkom voor een lunch of diner. Jonge gasten zijn bij ons ook van harte welkom. Hier hebben we een speciale menukaart voor samengesteld. Indien u wensen buiten de kaart om heeft laat het ons dan weten. De chefs van Bij Boenders zetten u de lekkerste gerechten voor.

Onze menukeuze

Op onze lunchkaart vindt u luxe broodjes, uitgebreide soepen en salades, verschillende uitsmijters en diverse warme gerechten. Er staan diverse plates op de kaart voor de stevige trek. Komt u voor het diner? Stel uw eigen 3-gangenmenu samen. Als voorgerecht kunt u kiezen uit tartaar van tonijn, charcuterie plank, tomatenbouillon of vele andere gerechten. Als hoofdgerecht heeft u zowel de keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. We hebben uiteraard ook een wijnkaart voor u. Benieuwd welke wijnen het beste tot zijn recht komen bij uw gerecht? Onze medewerkers vertellen het u graag. Als perfecte afsluiter van uw diner kan een veelzijdige dessertkaart niet ontbreken. U proeft bij ons dat we zoveel mogelijk met verse en streekgebonden producten werken. Wilt u dus lekker uiteten in Overijssel? Dan is Bij Boenders zeker een aanrader. Kleine gasten kunnen als voorgerecht kiezen uit een kipcocktail of tomatensoep. Als hoofdgerecht is er een hamburger, spies van varkenshaas, kindersteak of zalmmootje. Een kroket, frikandel of portie kipnuggets behoren ook tot de mogelijkheden.

Reserveer alvast een tafeltje

Bent u benieuwd naar onze gerecht en wilt u kennismaken met echte Twentse gastvrijheid? Kom dan snel eten bij het leukste restaurant van Overijssel. Reserveer alvast een tafeltje bij ons. Dit kan zowel online als telefonisch. Wij zijn van dinsdag tot zondag geopend van 12:00 – 12:00. Heeft u een vraag over een van onze kaarten en wilt u de mogelijkheden die ons restaurant biedt bespreken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bekijk onze menukaart  Reserveer een tafel