Personeelsfeest Twente

Een origineel personeelsfeest organiseren? Bij Het Wapen van Beckum bent u aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij hét adres voor de leukste personeelsuitjes. Bestaat uw bedrijf zoveel jaar, heeft u een prijs gewonnen of komt er een nieuw product op de markt? Grote en kleine personeelsfeesten organiseren doen wij graag! Het Wapen van Beckum beschikt over een unieke feestlocatie waar u kunt genieten van themafeesten en overheerlijk eten.

Opties personeelsfeest

Verrast u uw gasten met een thema-avond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho, Tirol of een Breugheliaanse avond? Al deze avonden zijn een combinatie van entertainment, kleine activiteiten, eten en drinken. Liever een actiever programma? In combinatie met een sportbureau kunnen we tevens een adventure programma opstellen met spelen zoals mountainbiken, smokkeltocht, GPS tocht of klimmen. Heeft u zelf ideeën? Laat het ons gerust weten we kijken graag wat er mogelijk is.

Succes verzekerd met uw personeelsuitje in Twente

De totale kosten van een personeelsfeestje kunnen al snel oplopen. Wij begrijpen dat en bieden daarom all-inclusive arrangementen. Het organiseren van een personeelsfeest kan een flink klus zijn. laat ons u dit werk uit handen nemen. Voor een geslaagd personeelsuitje in Twente zit u bij Het Wapen van Beckum goed. Op basis van uw wensen sturen we u een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u een verzoek die u graag met ons wilt bespreken? Neem gerust contact met ons op, we bespreken wat de opties zijn om er een daverend succes van te maken. U kunt ons bereiken via 074 367 65 65 of vul het contactformulier in op onze website. We zien u graag op een van de mooiste en leukste locaties van Twente!

Bekijk onze menukaart  Reserveer een tafel