Wandelpuzzeltocht

Vergeet niet te reserveren! Zo weten we zeker dat we genoeg goedgevulde vrolijke lente rugzakjes klaar hebben staan én kunnen we met z’n allen de corona maatregelen het beste handhaven.

Volgend weekend is het lente! De natuur komt tot leven: overal verschijnen knoppen, groene bladeren en bloemen, de vogeltjes fluiten en we willen naar buiten! Uitbundige sneeuwklokjes, pimpelpaarse krokussen en bloeiende hazelaars, de eerste bloemen zijn al vroeg in het seizoen te bewonderen. Ontdek wat de natuur in de omgeving van Beckum te bieden heeft: tijd om er lekker op uit te gaan voor een mooie wandelpuzzeltocht. Trek aanstaande zondag 21 maart de laarzen aan en kies uit een route van 5 km en een route van 7,5 km. Vertrek tussen 10:30 en 14:00 uur vanaf het Wapen van Beckum. Goed opletten op de vragen en opdrachten die je onderweg tegen komt! Diegene die alle vragen goed heeft, de cryptische codes weet te ontrafelen én alle puzzels weet op te lossen komt als winnaar uit de bus!

Wandelpuzzeltocht

Vertrek vanaf de parkeerplaats van het Wapen van Beckum, waar u vanaf 10:30 uur een van de wandelroutes (5 km of 7,5 km) met antwoordformulier af kunt halen. Daarnaast zorgen wij voor een gevulde thermoskan koffie/thee, een vrolijk lente rugzakje met lekkernijen voor onderweg en voor de kinderen een voorjaarspuzzel. Na afloop geen zin om te koken? Bestel een van onze afhaal- & bezorggerechten via Hungggry. Reserveren is gewenst en kan via onze website www.wapenvanbeckum.nl of bel 074-367 65 65.

Arrangement

– Wandelpuzzelroute (5 of 7,5 km)
– Neem een eigen thermoskan mee en wij vullen deze met koffie of thee! (Maximaal 2 kopjes p.p.)
– Goedgevuld vrolijk lente rugzakje met lunch en drinken voor onderweg
– Voor de kinderen een kinderrugzakje met een voorjaarspuzzel

€ 11,50 per persoon
€ 5,- voor kinderen tot 12 jaar

Na afloop geen zin om te koken? Bestel een van onze afhaal- & bezorggerechten via Hungggry.