Twents streekdinerbox

We krijgen in deze tijden vaak te horen dat we het samen moeten doen, en laten wij Tukkers dáár nou juist heel goed in zijn! Met het Twentse saamhorigheidsgevoel in ons achterhoofd hebben wij samen met onze Twentse noabers de krachten gebundeld en speciaal voor u een Twents streekdiner samengesteld. Dit diner is met een paar tips van onze keukenbrigade zo af te maken dat u thuis kunt genieten van een heerlijk avondje uit. Om het avondje helemaal compleet te maken heeft onze sommelier er ook een aantal bijpassende wijnen en bieren bij gezocht! Te bestellen voor zaterdag 13 en zondag 14 maart.

Afhalen

De Twents streekdinerbox is af te halen tussen 15:00 – 17:00 uur. Betaling vooraf of per pin bij het afhalen.

Bezorgen

Bezorgen (vanaf 2 personen) kost € 4,50, alleen dít weekend bezorgen wij de Twents streekdinerbox in héél Twente! Wij bezorgen contactloos tussen 14:00 – 16:00 uur: de betaling vindt vooraf plaats, bij het bezorgen leggen wij de bestelling voor uw deur neer en wachten wij op gepaste afstand totdat u uw bestelling in ontvangst neemt.

We hebben dit keer niet alleen bijpassende Twentse wijnen uitgekozen, maar ook voor de bierliefhebbers wat lekkers uitgezocht! Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Let op: Plaats uw bestelling uiterlijk woensdag 10 maart via het formulier op deze pagina, of telefonisch: 074-367 65 65.

Twents streekdiner

Gerookte zalm ‘oet Twente’ | Twents gerookte mozzarella | koebietcha
Tapas brood | HEKS’NKAAS

Twentse Dinkel mosterdsoep

Limousin entrecôte | Sueterie Rood Select jus | shiitake | pastinaak-aardpeergratin | koolrabi

Pannacotta vlierbloesem | vlierbessengelei | hangop | arretjescake

 

€ 42,50 per persoon

Op zoek naar een vegetarisch diner of heeft u andere dieetwensen? Geen probleem! Benoem het bij de bestelling en onze keukenbrigade maakt iets heerlijks voor u klaar!

Leveranciers - Twents streekdinerbox - Wapen van Beckum - Boenders Catering - Restaurant Bij Boenders

Bijpassende wijnen

Voorgerecht

Solaris, Wijngaard Hof van Twente – Bentelo, Nederland – € 16,50
Solaris – Volle witte wijn met aroma’s van tropisch fruit en een vleugje vanille door korte rijping op barrique. 

Hoofdgerecht

Sueterie Rood Select 2018, Wijngaard Hof van Twente – Bentelo, Nederland – € 18,50
Pinotin, Lemberger & Regent – Volle, stevige en kruidige wijn met zachte vanille tonen door tien maanden houtrijping op tonneau. 

Dessert

Vlierbloesem likeur, Likeurmakerij ten Broeke – Haaksbergen, Nederland (0,375 L) – € 14,50
Alcohol 28 % – De aroma’s van vlierbloesem en rozenwater in deze eenmalig uitgebrachte likeur zorgen voor een perfecte combinatie met de diverse smaken in het Twents streekdiner dessert.

Bijpassende bieren

Voorgerecht

Othmar Vienna Lager – Ootmarsum, Nederland – € 3,50
Alcohol 4,5 % – Dit frisse bier met volle fruitige aroma’s is laag in alcohol en uniek door zijn hop uit eigen tuin. 

Hoofdgerecht

Othmar Rogge – Ootmarsum, Nederland – € 3,50
Alcohol 6 % – Dit koperkleurig bier is gebrouwen met roggemout. Deze graansoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken waarin je steeds nieuwe smaken blijft ontdekken. De combinatie van rogge en een peperige bitterhop resulteert in een kruidige, volle en moutige smaak.

Dessert

Othmar Rood – Ootmarsum, Nederland – € 3,50
Alcohol 4,5 %– Een verrassende red lager. De unieke combinatie van 3 verschillende hopsoorten zorgen voor fruitige, bloemige aroma’s. Met subtiele tonen van koekjes en honing.