Take the Way

Alle horecagelegenheden in Nederland zijn gesloten. Daarom hebben we samen met vier andere horeca ondernemers uit Zuid-West Twente de koppen bijeen gestoken en de krachten gebundeld. Hieruit is een nieuw initiatief ontstaan: Take the Way! Samen halen we alles uit de kast om jullie te verrassen met een buitengewoon smakelijke 5-gangen proeverij. Verbonden door een mooie route ontvang je een heerlijk diner in de auto!

Take the Way

Een menu voor volwassenen kost 42,50 euro per persoon. Er is ook een kindermenu voor kinderen tot en met 12 jaar, voor 19,50 euro per persoon. De proeverij wordt zo aangeboden dat het goed te doen is om in je auto op te eten. Dat mag op de parkeerplaats van de restaurants, maar ook gerust op een andere mooie plekje. Daar ben je helemaal vrij in. Bij elk restaurant is gekoelde drank verkrijgbaar voor onderweg. Bedenk ook: met een ‘Take the Way’ steun je maar liefst vijf horeca ondernemers in deze lockdown. Reserveer hier!

Take the fiets!

Take the Way kan nu ook op de fiets, hoe leuk is dat? Een volledige 5 gangen proeverij, maar dan met een fraaie fietsroute. Uiteraard volledig corona-proof. Boek nu!

Menu april - Take the Way - Wapen van Beckum