Summer vibes

De tropische temperaturen van deze week zorgen bij ons voor de nodige vakantiekriebels! Aangezien wij in deze gekke periode de vakantie thuis vieren, in eigen land, hebben wij voor volgende week zaterdag 15 augustus wat leuks bedacht: Live muziek van Chris van den Heuvel bij ons op het terras! Hierbij halen wij de Spaanse summer vibes in huis en serveren wij gedurende avond diverse tapas voor € 17,50 per persoon. Geniet van 19:00 – 23:00 uur van een hapje, een drankje en de lekkerste deuntjes bij het Wapen van Beckum!

Chris van den Heuvel – The Pianoman

Als pianist/zanger en entertainer treed hij regelmatig “solo” op, maar hij is onder andere bekend als zanger/pianist bij Dokter & de Heer. Zijn ervaringen komen uit verschillende muzikale concepten, waaronder Dokter & de Heer. Laat u verrassen door “The Pianoman”!

À la carte

We zetten Chris van den Heuvel strategisch neer, waardoor er ook op ons à la carte terras genoten kan worden van zijn muzikale deuntjes! Reserveer een à la carte tafeltje en geniet van de culinaire kunsten van onze keukenbrigade.