Stamppot wandeling

Bladeren verkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en als je niet oppast valt er een kastanje of eikel op je hoofd: de herfst is begonnen! De komst van de herfst brengt een hele nieuwe kijk op het Twentse landschap, wandel samen door deze prachtige natuur en ontdek elke dag weer andere kleuren. Geniet van de frisse wind en af en toe een zonnestraal, ga met kinderen op zoek naar paddenstoelen, kastanjes en eikels, kortom: geniet tijdens deze wandeling van al het moois wat het Twentse landschap te bieden heeft! De lengte van de wandelroutes varieert van 3,3 km tot 5 km.

Halloween weekend

Dit jaar geen Halloween spooktocht, maar er toch even tussenuit met het hele gezin? Trick-or-treat! Neem op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november de kinderen mee voor een wandeling door het Twentse landschap en wij zorgen dat de snoepzakjes klaar staan! En voor uw trouwe viervoeter zorgt De HondenHoeve voor wat lekkers. Vertrek vanaf de parkeerplaats van het Wapen van Beckum, waar u vanaf 13:30 uur de wandelroute, een kop koffie2go en voor de kinderen een natuur speurtocht af kunt halen. Neemt u na afloop van de wandeling een stamppotmaaltijd mee voor thuis? Dan krijgt u de koffie van het huis! Reserveren is gewenst en kan via het contactformulier op onze website of bel 074-367 65 65.

Wandelroute +
– Koffie2go – € 2,50
– Koffie2go + Stamppotmaaltijd: Boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur – € 14,50
Op aanvraag is vegetarisch natuurlijk ook mogelijk!

Stamppot wandeling

Een wandeling door de natuur levert naast de prachtige omgeving ook rode wangen en een frisse neus op. Haal daarom na afloop van de wandeling een heerlijke stamppotmaaltijd af bij het Wapen van Beckum zodat u thuis rond het haardvuur lekker op kan warmen! De wandeling sturen wij u per mail toe, zodat u zelf kan kiezen hoe laat u aan de wandeltocht begint! Geef ons een indicatie hoe laat u bij het Wapen van Beckum denkt te zijn, en wij zorgen dat de stamppot warm voor u klaar staat om mee naar huis te nemen. Mocht u toch iets eerder of later zijn, bel gerust naar 074-367 65 65, en anders zorgt onze keukenbrigade dat het zo snel mogelijk warm is! Dit arrangement is te boeken op zaterdag en op zondag, waarbij de stamppot af te halen is tussen 15:30 – 19:30 uur. Reserveer via het contactformulier op onze website of bel 074-367 65 65.

Wandelroute +
– Stamppotmaaltijd: Boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur – € 14,50
Op aanvraag is vegetarisch natuurlijk ook mogelijk!