Sinterklaasweekend

Het heerlijke avondje is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas! Dit weekend is het al zover: de verjaardag van deze goedheiligman. Helaas moeten we het dit jaar op een andere manier vieren dan we eigenlijk graag zouden willen, maar ook met een kleiner gezelschap kunnen er lootjes getrokken worden en samen uitgebreid gourmetten! Verras diegene die er dit jaar niet bij kunnen zijn met de ‘zak van Sinterklaas’, gevuld met zoetigheden en een heerlijke fles bisschopswijn. Te bestellen op vrijdag 4 t/m zondag 6 december! Let op: uiterlijk te bestellen tot 16:00 uur op donderdag 3 december!

Sinterklaas gourmetschotel

Gourmetten is een oer-Hollandse traditie, gezellig samen uitgebreid aan tafel waarbij ieder zelf kan kiezen wat men lekker vindt. Onze chef-kok heeft speciaal voor het Sinterklaasweekend een gourmetschotel samengesteld:

Biefstuk
Varkensoester
Mini pincho kip (2x)
Zalm
Gamba
Groente ratatouille
Aardappeltjes
Pannenkoekenbeslag | rozijnen
Breekbrood | sausjes | kruidenboter

€ 16,95 per persoon

‘Zak van Sinterklaas’

Het liefst hadden we Sinterklaas dit jaar met de hele familie gevierd, maar in deze gekke periode is het helaas niet anders. Om ze er tóch een beetje bij te betrekken hebben wij een tas gevuld met allerlei sinterklaaslekkernijen waarmee je ze kunt verrassen! Natuurlijk ook gewoon mee te nemen als lekkers tijdens pakjesavond thuis!

Huisgemaakte bisschopswijnSinterklaastas - zak van sinterklaas - Wapen van Beckum - Boenders Catering - Restaurant Bij Boenders
Dolle Mina
Speculaasbrokken
Pepernoten
Chocoladeletter
Gevulde speculaas
Dobbelspel

€ 35,-