Pop-up restaurant ‘de Ruif’

Wat waren we maandag weer teleurgesteld dat, ondanks alle voorbereidingen om rekening te houden met Covid-19, er toch weer nieuwe maatregelen nodig zijn. Naar aanleiding van de persconferentie hebben wij helaas samen met de Military moeten besluiten om alle activiteiten die voor deze week gepland stonden af te blazen. Jammer genoeg betekend dat ook dat de deuren van pop-up restaurant ‘de Ruif’ dit jaar gesloten blijven.

Als alternatief openen wij ook voor u graag de deuren van het Wapen van Beckum! Hier hebben wij meerdere zalen en voldoende ruimte ter beschikking. Geniet van het 3- of 4-gangen Military verrassingsmenu of ontdek op onze à la carte kaart de specialiteiten van de keukenbrigade van Boenders! Het gehele Military weekend van vrijdag t/m maandag, reserveren kan via info@boenderscatering.nl of bel 074-3676116.

 

Dineren op de meest unieke plek van de Military? Dat kan ook nu de Military niet door gaat!

In de week van de Military opent pop-up restaurant ‘de Ruif’ ook dit jaar haar deuren in de historische stal op het terrein van Military Boekelo – Enschede. De ambiance en het menu zijn afgestemd op de locatie en helemaal in de sfeer van de Military. Er wordt voor je gekookt door de vaste keukenbrigade van het Wapen van Beckum | Restaurant Bij Boenders. Kortom, daar wil je bij zijn!

Reserveren is een must!

Pop-up restaurant de Ruif is geopend op zaterdag 3 oktober en maandag 5 oktober vanaf 17:00 uur. Hierbij is er keuze uit een 3-gangen verrassingsmenu voor € 35,50 of een 4-gangen verrassingsmenu voor € 39,50. Reserveren is een must, want vol=vol!

De zaterdag is opgedeeld in twee shifts, zodat we ondanks het beperkte aantal zitplekken zoveel mogelijk mensen kunnen ontvangen in het pop-up restaurant! Tussen de twee shifts hebben wij een half uur om ons restaurant geheel coronaproof klaar te maken voor de volgende shift.

  • Shift I – van 16:30 uur tot 19:00 uur
  • Shift II – vanaf 19:30 uur

 

Buiten voor de historische stal is er de gelegenheid om lekker in het zonnetje, aan de rand van de bak waar we anders van de spring- en dressuurkunsten van de paarden hadden kunnen genieten, voordat u aan tafel gaat van een aperitief te genieten. Of onder de stretchtent nadat u getafeld heeft gezellig samen rond het warme vuur na te borrelen!

Pop-up restaurant de Ruif - Boenders Catering - Military Boekelo-Enschede

In overleg is er voor groepen buiten de openingstijden ook van alles mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Mail naar: info@boenderscatering.nl

Of bel ons op: 074-367 61 16