Nieuwe uitdaging!

Per 1 augustus beginnen wij aan een nieuwe uitdaging! Boenders Catering neemt per 1 augustus de exploitatie van het café-restaurant van Schouwburg Hengelo over. In de maand augustus zullen de deuren een tijdje gesloten zijn waarin we het café-restaurant eerst grondig gaan aanpakken en vanaf zaterdag 31 augustus openen wij het seizoen met de jaarlijkse buitenfilm van het Filmhuis Hengelo. Bij deze restyling hoort natuurlijk ook een nieuwe naam, maar deze houden we nog even geheim! Hou onze website, Instagram en Facebook pagina in de gaten voor meer informatie. Lees hieronder meer in het persbericht:

 

Boenders Catering nieuwe exploitant café-restaurant Schouwburg Hengelo

Per 1 augustus wordt de exploitatie van het café-restaurant van Schouwburg Hengelo overgenomen door Boenders Catering uit Beckum. Het café-restaurant zal een grondige restyling ondergaan en op zaterdag 31 augustus openen met de jaarlijkse buitenfilm van Filmhuis Hengelo. Op zondag 1 september vindt het eerste concert van de Jazzclub Hengelo plaats en op 4 september start het theaterseizoen met 4 voorstellingen van cabaretier Najib Amhali.

Behalve ’s avonds, zal het café-restaurant ook open zijn voor de lunch. Boenders Catering zal de bestaande samenwerking in het café-restaurant met de JP van den Bent Stichting voortzetten. Ook de samenwerking met andere vaste gebruikers zal worden gecontinueerd. Boenders Catering wordt bovendien de vaste cateraar van evenementen in de schouwburg.

“We zijn zeer te spreken over de vooruitstrevende plannen die Boenders heeft met het theatercafé”, aldus schouwburgdirecteur Raoul Boer. “Boenders is een ervaren Twentse horecaorganisatie met een lange staat van dienst, dus we zijn erg blij met de samenwerking”. Roy Boenders: “We vinden het fantastisch dat we de kans krijgen om onze passie voor horeca ook in te zetten bij de schouwburg, we kunnen niet wachten om te beginnen”.

Het café-restaurant van Schouwburg Hengelo krijgt een nieuwe naam. Deze zal in augustus bekend worden gemaakt.

 

Artikel in de Tubantia (Datum van de jaarlijkse buitenfilm klopt hier niet)