Dauwrally – Hemelvaartsdag

Dauwrally is voller dan vol! Wat een daverend succes! We gaan er een prachtige dag van maken!

Er zijn nog veel meer leuke dingen die wij organiseren donderdag! Samen lekker barbecueën in de achtertuin (tot uiterlijk vandaag te bestellen!) De Wapen van Beckum To Go’ stand aan de achterzijde van ons pand met koffie, blikjes drinken, belegde broodjes en ambachtelijk ijs uit Buurse! En natuurlijk zijn er maaltijden te bestellen aanstaande donderdag!

 

Samen met het gezin genieten van het Twentse landschap: rij Hemelvaartsdag een route van 120 km en bewonder al het moois wat Twente ons te bieden heeft! Vertrek vanaf de parkeerplaats van het Wapen van Beckum waarbij wij zorgen voor een kop koffie2go, een goed gevulde picknickbox en drinken voor onderweg. Laat je deze roadtrip verrassen door de vele kanten van Overijssel die je nog niet ontdekt hebt, we wonen tenslotte in een prachtig stukje Nederland!

Roadtrippen in stijl!

Zorg voor een prachtig stukje nostalgie en rij de Dauwrally in een Kever. Geniet van het nostalgische rijden voor maar € 125,- (ex brandstof)! Wij zorgen dat de Kever voor jullie klaarstaat op onze parkeerplaats op het moment van vertrek. De Kevers zijn uitverkocht! In eigen auto de route rijden is nog steeds mogelijk!

Wat houdt het precies in?

Voor € 25,- per persoon ontvangt u een route à 120 km door het Twentse landschap, een koffie2go, een goed gevulde picknickbox en drinken voor onderweg. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten  € 9,50 per kind.

Start- en eindpunt: Wapen van Beckum

Starttijd: Tussen 9:00 – 12:00 uur