Comedy Night Twente

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje op vrijdag 5 april.

Comedy Night Twente bij het Wapen van Beckum

Stap binnen in het sfeervolle Wapen van Beckum en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die tijdens Comedy Night Twente alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremonies (MC). Wij stellen u alvast voor aan onze MC op 5 april: de Haarlemse droogkloot: Cristian Pielich!

CristianPielich MC - Comedy Night Twente

Binnenkort onthullen we nog meer comedians die jullie gaan vermaken op vrijdag 5 april, hou onze facebook pagina in de gaten!

 

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje