Comedy Night Twente

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje op vrijdag 5 april vanaf 20:30 uur.

 

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

 

Comedy Night Twente bij het Wapen van Beckum

Stap binnen in het sfeervolle Wapen van Beckum en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die tijdens Comedy Night Twente alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremonies (MC). Wij stellen u alvast voor aan onze MC op 5 april: de Haarlemse droogkloot: Cristian Pielich!

CristianPielich MC - Comedy Night Twente

De eerste professionele topper uit de wereld van stand up comedy die ons gaat entertainen is niemand minder dan de ervaren en doorgewinterde professional ‘Reinier Meijer’. Deze hilarische Amsterdammer trad op bij vele theaters, clubs en festivals in het land. Hij weet de avond altijd sfeervol op te luisteren dankzij zijn gevatte improvisaties. Hij heeft een gevoel van humor die bij iedereen aanslaat en daarom maakt hij er altijd een feestje van!

Reinier Meijer - Comedy Night Twente - Wapen van Beckum

De hilarische afsluiter is Chris van der Ende! Misschien heb je hem wel eens gespot op tv waar hij dikwijls op bezoek is geweest bij onder andere Jörgen Raymann en The Comedy Factory! Deze geboren Braziliaan geeft met zijn adoptieverleden een boeiende inkijk op zijn leven en zijn blik op de wereld. Hou je vast want Chris is een up-tempo improvisator en gangmaker, met zijn act zal de avond een fraaie climax beleven!

Chris van der Ende - Comedy Night Twente - Wapen van Beckum

Voor meer informatie en filmpjes van de comedians, bekijk onze facebook pagina!

 

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

 

Event Kalender 2019

Wist je dat wij op 1 november de tweede editie van Comedy Night Twente organiseren? Of dat wij elke laatste zondag van de maand een uitgebreide brunch serveren tussen 11:00 en 14:00? Zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven bij het Wapen van Beckum – Restaurant Bij Boenders – Boenders Catering dit jaar, komen jullie ook?

Benieuwd naar wat wij nog meer organiseren dit jaar? Bekijk onze Event Kalender!