Comedy Night Twente

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje op vrijdag 1 november vanaf 20:30 uur.

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

Comedy Night Twente bij het Wapen van Beckum

Kom binnen bij ‘t Wapen van Beckum voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een heerlijke Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen diverse talents en een profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Beckum bespelen…  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC: Steven Stol. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je meteen in de stemming.

In het eerste deel staan diverse aanstormende talenten gepland met diverse try-outs waaronder Hester Kerkvliet, Jonathan Krispijn, Martin Borggreve, Michael Mars en Tim Kroezen. Na de pauze is het de beurt aan onze gelouterde professional om de avond in stijl af te sluiten. Johan van Gulik is een droogkomische Amsterdammer en woordkunstenaar. Bekijk hier een van zijn optredens

Avondje uit

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in ons Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente serveren wij een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heeft u keuze uit:

  • Zalm  | spinazierisotto | saffraanschuim
  • Black Angus sukade | shiitake | madeira

Natuurlijk is dit uit te breiden met een voor- of nagerecht!

Niet alleen de comedians, maar ook onze keukenbrigade wil jullie graag (culinair) verrassen met een van onze verrassingsmenu’s, of bestel  je toch liever een van onze wildspecialiteiten van onze wildkaart? Waar jullie ook voor kiezen, Bij Boenders helpen wij graag met het verzorgen van een compleet avondje uit!

Bekijk onze menukaart en vergeet niet te reserveren!