Comedy Night Twente Open Air

Beleef een hilarische avond in de buitenlucht vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente Open Air! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje op zaterdag 18 juli vanaf 20:30 uur.

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

Comedy Night Twente Open Air bij het Wapen van Beckum

Kom langs in Harry’s Hintergarten* voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een heerlijke Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen diverse talents en een profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Avondje uit

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in ons Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente serveren wij een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heb je keuze uit een spies van rund & varken of gegrilde zalm!

Natuurlijk is dit uit te breiden met een voor- of nagerecht!

Niet alleen de comedians, maar ook onze keukenbrigade wil jullie graag (culinair) verrassen met een van onze verrassingsmenu’s, of bestel je toch liever een van onze seizoensspecialiteiten van onze à la carte kaart? Waar jullie ook voor kiezen, Bij Boenders helpen wij graag met het verzorgen van een compleet avondje uit!

Bekijk onze menukaart en vergeet niet te reserveren!

 

* Indien het slecht weer is zullen wij binnen zorgen voor een gepaste zaal