Barbecue

Het zonnetje schijnt, de temperaturen stijgen, wat wordt het heerlijk weer deze week! Ze hebben het er zelfs nu al over dat 2020 wel eens het warmste jaar ooit kan worden! En wat doen wij Nederlanders het liefst als het lekker weer is? Barbecueën in de achtertuin! Onze chef-kok heeft een barbecue arrangement samengesteld om zelf te bakken in de achtertuin! Dus mannen, steek de barbecue aan en ontferm jullie over het heerlijke vlees!

Elke woensdag t/m zondag kan het barbecue arrangement worden afgehaald tussen 16:30 en 19:30 uur en van vrijdag t/m zondag bezorgen wij ook! Bestel via Hungggry, of telefonisch: 074-3676565. Liever op een andere dag? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Let op: Te bestellen tot uiterlijk een dag van tevoren! In het weekend barbecueen? Dan uiterlijk tot vrijdag 18:00 uur te bestellen!

 

Barbecue

Biefstukjes

Varkensoester

Kippendijspies

Gamba’s

Rundvlees salade

Salade | meloen | mozzarella | tomaat

Gemarineerde ananas of meloen met mascarpone

Stokbrood | knoflooksaus | cocktailsaus

€ 14,95 per persoon

Vegetarische items of andere dieetwensen op aanvraag!

 

OFYR – The art of outdoor cooking

OFYR - Wapen van Beckum - Boenders CateringOp zoek naar het ultieme barbecue gevoel? Samen rond het open vuur de gerechten bereiden en ‘s avonds gezellig een wijntje en een biertje drinken terwijl de kinderen hun eigen marshmallows roosteren in het vuur. Wij bezorgen de OFYR en halen hem na het weekend weer op, zo creëer je thuis toch een bijzonder avondje uit!

OFYR – € 75,-

OFYR XL – € 100,-

Afhalen

Het barbecue arrangement is af te halen aan de achterkant van ons pand: Beckumerkerkweg 20. Betaling via iDEAL vooraf of per pin bij het afhalen.

Bezorgen

Bezorgen (vanaf € 25,-) kost € 3,- in: Beckum, Hengelo, Delden, Haaksbergen, Bentelo, Boekelo, St. Isidorushoeve, Hengevelde en Enschede. Uw bestelling wordt contactloos bezorgd.