Feestlocatie Twente

Heeft u binnenkort een feest gepland en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Twente? Het Wapen van Beckum is een uitermate geschikte locatie voor feesten en partijen van klein tot groot! Voor ieder feest verzorgen wij een passend arrangement. Het Wapen van Beckum beschikt over diverse kleine en grote zalen waarvan sommigen aan een geschakeld kunnen worden tot grotere ruimten. Bekijk hiervoor ook eens de virtuele rondleiding maar nog beter: Kom bij ons langs, dan kunnen wij u alles persoonlijk laten zien en praten we onder het genot van een kop koffie over de invulling van uw feest.

Soorten feesten

Wij maken elk feest uniek. Van borrels tot een afscheidsfeest, onze feestlocatie leent zich voor elk type evenement. Er zijn talloze mogelijkheden om uw feest persoonlijk en bijzonder te maken. U kunt bij Het Wapen van Beckum terecht voor de volgende soorten feesten:

  • Huwelijksfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Verjaardagen
  • Familiefeesten
  • Recepties

Een complete huwelijksdag of uw jubileum vieren, wij regelen deze speciale dag graag voor u. Bestaat uw bedrijf zoveel jaar of wordt er een nieuw product gelanceerd? Grote en kleine bedrijfsfeesten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Een nieuwe leeftijd bereikt die wel een feestje waard is? Wij kunnen diverse suggesties doen om er een denderend succes van te maken. Het Wapen van Beckum beschikt over diverse zalen en terrassen voor recepties, jubilea en openingen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we zorgen voor een passend arrangement.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Verras uw gasten met een thema-avond, 2- of 3-gangen buffet, stijlvol diner of adventure programma. Voor uitgebreide entertainment en activiteiten werken wij samen met diverse entertainment organisatie bureaus in de omgeving. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de prefecte feestlocatie in Twente of neem contact met ons op.

Bekijk onze menukaart  Reserveer een tafel