Comedy Night Twente

Gezien de huidige corona maatregelen moeten we nog even kijken wanneer het weer mogelijk is om Comedy Night Twente te organiseren, hou onze Facebookpagina en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

Comedy Night Twente bij het Wapen van Beckum

Kom langs in Het Wapen van Beckum voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een heerlijke Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen diverse talents en een profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Avondje uit

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in ons Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente serveren wij een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heb je keuze uit vis, vlees of vegetarisch!

Natuurlijk is dit uit te breiden met een voor- of nagerecht!

Niet alleen de comedians, maar ook onze keukenbrigade wil jullie graag (culinair) verrassen met een van onze verrassingsmenu’s, of bestel je toch liever een van onze seizoensspecialiteiten van onze à la carte kaart? Waar jullie ook voor kiezen, Bij Boenders helpen wij graag met het verzorgen van een compleet avondje uit!

Bekijk onze menukaart en vergeet niet te reserveren!