Comedy Night Twente

Door de huidige maatregelen omtrent het corona virus zijn wij sinds zondag 15 maart 18:00 uur genoodzaakt onze deuren in ieder geval tot en met 6 april te sluiten. Hoe vervelend deze situatie ook voor alle partijen is, de gezondheid van onze gasten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Laten we hopen dat deze maatregels er voor zorgen dat de situatie zo snel mogelijk onder controle is. Dit betekend helaas wel dat ook Comedy Night Twente op vrijdag 3 april (vooralsnog) niet door kan gaan. We gaan zeker op zoek naar een nieuwe datum, maar doordat wij ook niet zeker weten hoe dit allemaal gaat lopen, kunnen wij hier op dit moment helaas nog geen duidelijkheid over geven. Hou onze Facebookpagina en website in de gaten voor de laatste updates.

 

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje op vrijdag 3 april vanaf 20:30 uur.

Voor maar € 10 ben je erbij! Bestel hier je kaartje

Comedy Night Twente bij het Wapen van Beckum

Kom binnen bij ‘t Wapen van Beckum voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een heerlijke Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen diverse talents en een profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Avondje uit

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in ons Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente serveren wij een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heb je keuze uit een spies van rund & varken of gegrilde zalm!

Natuurlijk is dit uit te breiden met een voor- of nagerecht!

Niet alleen de comedians, maar ook onze keukenbrigade wil jullie graag (culinair) verrassen met een van onze verrassingsmenu’s, of bestel je toch liever een van onze seizoensspecialiteiten van onze à la carte kaart? Waar jullie ook voor kiezen, Bij Boenders helpen wij graag met het verzorgen van een compleet avondje uit!

Bekijk onze menukaart en vergeet niet te reserveren!